cab MACH4 - nyudviklet mellemklasse labelprinter i et moderne design

Pressemeddelelse, februar 2007

Norris Print-Tech introducerer nu den helt nyudviklede cab MACH4 labelprinter, der er velegnet til brug i kontor og lager samt let-industrielle miljøer til printning af labels til produktemballager, forsendelser og lignende mærkningsopgaver, der oftest indeholder tekst, stregkoder og grafik.

cab MACH4 er udviklet i et indbydende, moderne og kompakt design i en grad, der sjældent ses blandt labelprintere. Med denne model indleder den tyske labelprinterproducent cab for alvor sit indtog på det brede marked for mellemintensiv labelprintning godt hjulpet på vej med en attraktiv prissætning i forhold til ydelsen.

Særdeles fleksibel med forbrugsstoffer
Printeren er særdeles brugervenligt opbygget og accepterer både etiketruller med indvendig og udvendig oprulning. Printes der med thermo transfer farvebånd, accepterer MACH4 ligeledes både indadrullet og udadrullet farvebånd.
Disse egenskaber sikrer brugeren en minimal risiko for at ligge inde med forbrugsmaterialer, der ikke passer til printeren. Et forhold, der ellers kan betyde spildtid i produktion/forsendelse og måske endda omkostninger til anskaffelse af nye labels og/eller farvebånd.
cab MACH4 er en full-size labelprinter. Dvs. den kan rumme de samme store labelruller og farvebåndsruller som er standardkapaciteten i alle gængse printere i mellem- og industriklassen. Det betyder for brugeren et minimalt antal afbrydelser i printningen, hvor der skal isættes nye forbrugsmaterialer.

Deler elektronik med storebroderen
cab MACH4 har styringsmæssigt de samme stærke specifikationer som den industrielle storebror A4+. Printeren er udstyret med en 32 bit 266 MHz Coldfire processor og hele 64 Mb RAM. Denne processorkraft sikrer lynhurtig reaktion på printdata, selvom jobbet indeholder tung grafik. Ligesom storebroderen har Mach4 desuden et stort grafisk display med omfattende multiknap-betjening, der sikrer brugeren et godt overblik og nem adgang til printerens aktuelle indstillinger.
Printhastigheden er op til 200 mm/s og MACH4 finde i en både 200, 300 og 600 dpi (!) udgave.

Integration i mange forskellige typer softwareløsninger
MACH4 har i lighed med sin industrielle storebror det indbyggede J-script printersprog, der gør det muligt for brugerne at sende printjobs til printeren uden behov for Windows-drivere. Som standard er printeren udstyret med indbygget 10/100 Mbit netkort foruden USB og RS-232 interface. Disse egenskaber gør printeren systemuafhængig og MACH4 kan dermed indsættes i alle mulige softwaremæssige løsninger som f.eks. Navision/Axapta, AS400, SAP, Movex, Aspect, PLC-styringer osv.
Eller printeren kan benyttes som en stand-alone enhed med tastatur og scanner tilsluttet direkte, så brugeren ikke er bundet af nødvendig opkobling til PC eller netværk.

cab MACH4 er en printer, Norris Print-Tech stiller store forventninger til. "Vi betragter virkelig cab MACH4 som en designmæssig og fleksibel nyskabelse, der har potentialet til at blive 'husprinteren' i rigtig mange danske handels- og produktionsvirksomheder", udtaler adm. direktør Jørgen Norris og fortsætter: "med MACH4 kan vi for alvor tilbyde en let tilgængelig og prismæssigt overkommelig labelprinter, som helt givet vil høste mange roser".