Zebra Xi4 - labelprinter-industriklassen kraftigt opgraderet

Pressemeddelelse, januar 2010

Norris Print-Tech A/S har nu lanceret Zebras top-industrielle Xi4 labelprintere. Xi4 labelprinterne er udviklet til den absolut maksimale belastning mht. produktivitet, printning på vanskelige overflader og printning af krævende grafiske detaljer.

Zebra Xi4 printerserien afløser XiIIIPlus modellerne og byder på en række forbedringer til den i forvejen højt rangerende, industrielle labelprinterserie.

4 printerstørrelser, printopløsning fra 203 dpi til 600 dpi
Xi4 serien består af 4 printerbredder, der rækker fra 110Xi4 (printbredde op til 102 mm) til 220Xi4, der med en maksimal printbredde på 216 mm er velegnet til printning af pallelabels og ikke mindst ke-misk/teknisk mærkning af kemikalietønder, palletanke o.lign. Derimellem ligger 140Xi4 (max printbred-de 128 mm) og 170Xi4, der er den mest naturlige valg til f.eks. GS1/EAN-128 pallemærkning (printbredde max 168 mm).
En printkvalitet helt op til 600 dpi (24 dots/mm) i 102 mm bredde er nu mulig med 110Xi4 som dermed er velegnet til printning af meget detaljeret grafik, tekst og små 2-dimensionelle stregkoder til f.eks. mærkning af elektronik-komponenter til sporbarhedsløsninger i produktioner. De bredere modeller le-veres som enten 203 eller 300 dpi hvilket er fuldt tilstrækkeligt til kemisk/teknisk mærkning og logistik-mærkning.

Meget stor hastighed med driftssikker teknik
Den smalleste model 110Xi4 klarer 102 mm bred printning i 203 dpi med hastigheder helt op til 356 mm/s (14"/s). Og det endda med de pålidelige flathead printhoveder, der giver optimal printkvalitet og erfaringsmæssigt har en god holdbarhed i forhold til near-edge printhoveder, der ellers typisk anvendes til meget hurtige printere.
Også den brede 170Xi4 er med sin maksimale printhastighed på nu 300 mm/s (12"/s) en ganske pro-duktiv printer.

Melder om lav forbrugsmaterialestand
Produktiviteten er yderligere forbedret med sensorer, der advarer om lav stand for etiketmateriale og thermo transfer farvebånd på afruller-spindlerne. Advarslerne vises i printerens store grafiske display eller som beskeder afleveret til relevante medarbejdere via printerens tilslutning til netværket. Dermed kan produktionspauserne i forbindelse med rulleskift mere præcist forudsiges, og nedetiden reduceres således til det absolutte minimum.

Accepterer XML-printjobs
Xi4-printerne accepterer printjobs via traditionel Windowsdriver eller via fleksible ZPL printerscripts, men modtager desuden også printjobs som XML-kode. Dermed er disse printere velforberedte til op-kobling op mod SAP, Oracle, BAAN, MBS Nav og AX m.fl. Integreret 10/100 Mbit netkort er standard. Desuden fås printerne også med trådløst netkort, ligesom de kan indgå i automatiske etiketteringslinier via applikatorinterface-option.

Unicode
Xi4-printerne er alle født med den fuldt skalerbare Swiss 721 font, der minder meget om den populære og letlæselige Arial-font. Da printerne samtidig understøtter Unicode, er det således muligt at have en global printløsning, da Unicode indeholder langt de fleste af de tegnsæt, der anvendes rundt omkring i verden.