Nyheder og pressemeddelser

Læs nærmere om de seneste produktnyheder og uddybning fra vores nyhedsbreve og pressemeddelelser

 

Billede:
Zebra HC20 og HC50 håndterminaler til pharma/healthcare
Dato:

10-06-2024

Kort tekst:

Zebra har nu lanceret sine første HealthCare håndterminaler, der er udviklet specifikt til brug i pharma- og healthcare-sektorerne. Det er topmoderne enheder med stor 6" touch-skærm, processorkraft og hukommelse til Android 13 og godt fremefter, nyeste WiFi 6 foruden naturligvis opbygningen i antimikrobisk overfladebehandlet kabinet, der tåler et stort udvalg i desinfektionsmidler. Dertil en programmérbar hurtigknap.

il s populære entry-level Android håndterminaler TC21 og TC26 får nu en storebror i form af modellerne TC22 og TC27, hvor begge generationer dog fortsat vil kunne leveres side om side en rum tid endnu. De nye håndterminaler har hele 6" stor FHD+ touch-skærm, Android 13 OS og mere processorkraft og hukommelse end de i forvejen velfungerende mobile enheder.

Billede:
Honeywell PC42e-T labelprinter
Dato:

13-05-2024

Kort tekst:

Enkelt opbygget printer til basislabels hvad enten der er tale om fragtlabels på thermopapir eller labels, der ikke blegner af sig selv og derfor printes med sort farvebånd. Denne gedigne labelprinter har de nødvendige features til rigtig mange mærkningsopgaver. Den gør sig så at sige bemærket ved ikke at gøre det store væsen af sig.

Billede:
Honeywell PX940 industriel præcisionslabelprinter
Dato:

22-04-2024

Kort tekst:

Har du behov for kompromisløs præcision i en industri-robust labelprinter. Så er det ubetinget Honeywell's PX940 der skal på banen. Denne printer håndterer pålideligt print på labelhøjder helt ned til 3 mm (!). Og du kan tilmed få printeren med indbygget stregkode-verifier, så printet stregkodekvalitet overvåges og printeren automatisk laver et genprint, hvis den stregkoden ikke opfylder de fastsatte krav.

Billede:
RFID & IoT in the Nordics 2024
Dato:

08-04-2024

Kort tekst:

Konferencen RFID & IoT in the Nordics 2024 afholdes igen i år på IT Universitetet i København, og det er tirsdag den 4. juni.

Norris Print-Tech er til stede på dagen, så tag fat i os, hvis du gerne vil mødes for en drøftelse af dine RFID-tanker.

Billede:
Linerless labelprint - den miljøvenlige labelløsning
Dato:

02-04-2024

Kort tekst:

Etikettering af forsendelser og produkter har gennem årtier været gennemført med labels med bagpapir (liner). Det typisk gullige bagpapir, den printede label sidder på, er som bekendt affald, når labelen er taget af og sat på produktet eller emballagen. Linerless-teknologien fjerner denne affaldsproblematik. Som sidegevinst kan produktiviteten tilmed forbedres.

Billede:
Zebra MC9400 og MC9450 håndterminaler
Dato:

18-03-2024

Kort tekst:

Scannings- og indtastningsintensive registreringsopgaver i de mest udfordrende industri- og lagermiljøer kræver selvsagt en løsning, der både mht. robusthed og ergonomi indfrier de allerhøjeste krav. Med MC9400 og MC9450 håndterminalerne har Zebra nu opgraderet markedets nok mest komplette logistikdevice, der kombinerer touch-skærm med tastatur og pistolgreb. Når selv det bedste bare bliver endnu bedre...

Billede:
Honeywell EDA10A entry-level industritablet
Dato:

26-02-2024

Kort tekst:

En industriel tablet behøver behøver ikke at være tung som en mursten, hverken investeringsmæssigt eller fysisk. Det er Honeywells Scanpal EDA10A tablet et helt aktuelt bevis på. En slank, let håndterbar Android 10" tablet til både WiFi og 5G og med et fint udvalg af tilbehør for tilpasning til den enkelte brugers ergonomi-ønsker. Brugeren opnår dermed en betryggende afstand til de mange consumer tablets på markedet mht. performance og driftstabilitet i sit logistik- og registreringsarbejde.

Billede:
Etikettering på hætteglas, eppendorf-rør og cryorør med cab AXON
Dato:

05-02-2024

Kort tekst:

Medicinproduktion i mindre målestok såvel som prøveproduktion i laboratorier til forstudier kræver en effektiv, sikker opmærkning fuldstændig på samme niveau som det, vi ser i store produktionsanlæg med automatisk etikettering.

Billede:
cab Hermes Q, industriel standardenhed til Print & Apply
Dato:

22-01-2024

Kort tekst:

Behovet for printning og automatisk etikettering integreret med robotter eller direkte ved transportbånd er i konstant vækst. En vækst vi ikke mindst oplever, fordi vi med cab Hermes Q har en enkel, let konfigurérbar Print & Apply labelenhed, der via et bredt udvalg af standardmoduler kan indsættes i virkelig mange forskellige slags produktionsmiljøer.

Billede:
Barsk Windows industritablet - Getac F110 Gen 6
Dato:

08-01-2024

Kort tekst:

Ønskelisten til den fuldkomne tablet for den professionelle bruger kan forekomme ganske urealistisk: Stor skærm (12"), meget gerne Windows, holdbarhed ud over det sædvanlige, nem og hurtig at betjene, lynhurtige svartider, 1D/2D stregkodelæser, mulighed for tastatur, WiFi og 5G.

Alt dette, og mere til, fås ikke desto mindre samlet i Getacs F110 G6 super-tablet.

Billede:
Zebra ET60 og ET65 enterprise industri-tablets
Dato:

20-11-2023

Kort tekst:

Zebra har givet sine populære ET50 serie Android tablets en grundig overhaling og er nu klar med det nye trumfkort i form af modellerne ET60 og ET65. De nye 10,1" tablets kommer i et forstærket kabinet både hvad angår stød og slag, IP-forsegling og mulige driftstemperaturer. Dertil lang Android-opgradérbarhed. Hovedet på sømmet er en særdeles vellykket, robust Vehicle Dock, der byder på mange opkoblingsmuligheder.

Billede:
Honeywell Xenon Ultra stregkodelæsere
Dato:

06-11-2023

Kort tekst:

Honeywells let-industrielle high performance scannere Xenon Ultra er nu på banen. Det er kablede såvel som trådløse 1D/2D scannere, der virkelig går til stålet med effektiv scanning af selv ganske tvivlsomme 1D og 2D koder. Det er et bredt program, der omfatter en Standard Range scanner, en High Density læser til de små koder og en særlig LI-udgave til DPM-koder. Til sygehussektoren og til laboratorier og pharmaceutisk industri er en hvid HealthCare variant også med på paletten.

Billede:
Honeywell PC45 labelprintere
Dato:

23-10-2023

Kort tekst:

Har du behov for et stærkt alternativ til din normalt anvendte desktop labelprinter, bør du virkelig kigge skarpt i retning af Honeywells nye kompakte labelprintere PC45D og PC45T. Det er kraftigt ydende labelprintere, der kan håndtere både ganske små labels som f.eks. typelabels i decentral produktion og større labels som f.eks. kolli- og pakkelabels. Betjeningen er moderne og brugervenlig med mulighed for alle opkoblinger og brugeren har fuldt overblik over settings via touch-farveskærmen, der er standard på alle modeller.

Billede:
Besøg os på årets HI 2023 messe i oktober
Dato:

18-09-2023

Kort tekst:

Håndterminaler, stregkodescanning, labelprint, RFID, industri-tablets, labels...
Invitation til HI-industrimessen i Herning!

Billede:
Zebra TC22 og TC27 håndterminaler
Dato:

14-08-2023

Kort tekst:

Zebras populære entry-level Android håndterminaler TC21 og TC26 får nu en storebror i form af modellerne TC22 og TC27, hvor begge generationer dog fortsat vil kunne leveres side om side en rum tid endnu. De nye håndterminaler har hele 6" stor FHD+ touch-skærm, Android 13 OS og mere processorkraft og hukommelse end de i forvejen velfungerende mobile enheder.

Billede:
BarTender Cloud
Overskrift:
Dato:

07-08-2023

Kort tekst:

Interessen er klart stigende for nemt at kunne printe labels uden først at skulle installere software. Dertil kommer udfordringen, at labelprintere kan være placeret på en anden lokation og i et fremmed netværk. Som producent modtager man f.eks. labelfiler til den kundespecifikke vareopmærkning, eller man ønsker at en leverandør printer og mærker produkterne op baseret på ens egne labelfiler. Her byder BarTender Cloud på en let tilgængelig løsning.

Billede:
Honeywell PX45 og PX65 industri-labelprintere
Dato:

26-06-2023

Kort tekst:

De kendte PX4i og PX6i printere fra Honeywell har fået en opdatering og hedder nu PX45 og PX65. Disse spydspidser i Honeywells labelprinterprogram har gennem mange år bevist deres værd som solide label-arbejdsheste, ikke mindst i dansk fødevareproduktion. Positioner hvor der virkelig skal præsteres med maksimal effektivitet og stabilitet, og det lever disse printere op til.

Billede:
Honeywell CT47 håndterminal i overhalingsbanen
Dato:

26-05-2023

Kort tekst:

Knap er blækket tørt på den ene store spillers produktlancering før Honeywell nu melder sig med deres markante indspark blandt Android håndterminalerne på den allerøverste industrihylde. CT47 har 5G og nyeste WiFi 6E i een og samme robuste enhed og fås med FlexRange XLR scanner der muliggør læsning af stregkoder på langt over 20 meters afstand.

Billede:
Interessen for RFID-løsninger breder sig
Dato:

22-05-2023

Kort tekst:

RFID-baseret produkt- og kolli-logistik er ikke en helt ny teknologi. Den mere udbredte anvendelse af RFID har imidlertid ladet vente på sig gennem årene, både pga. prisniveauet på RFID-løsninger og fordi udvalget af hardware, specielt på læsningssiden har været lidt begrænset i mainstream modeller og mærker. Vi oplever nu at interessen for alvor er der og løsningerne er i dag mere tilgængelige end nogensinde.

Billede:
Ivanti Velocity Industriel Web browser til Android
Dato:

02-05-2023

Kort tekst:

Browser??? - jamen har mit logistik-device da ikke det som standard?

Joe, men der er bare ofte nogle udfordringer, ikke mindst med sikkerhed, men også mht. at opnå hensigtsmæssige brugsmønstre.

Billede:
Zebra ET40/45 entry-level business tablets
Dato:

24-04-2023

Kort tekst:

Står du og overvejer consumer-tablets til dine logistik-opgaver, bør du seriøst overveje at steppe op til Zebras markant mere industrielle produktlinje med ET40 og ET45-modellerne. Disse Android tablets er rent IT-mæssigt mere Enterprise-driftsstabile, de er mere robuste og de har en længere produktlevetid.

Billede:
Honeywell CT30 XP, en slank Enterprise håndterminal
Dato:

11-04-2023

Kort tekst:

Vi stiller her spot på Honeywells lette og slanke CT30 XP håndterminal, der trods sin størrelse befinder sig i Enterprise industri-segmentet. Det gør den i kraft af sin 5,5" store Full HD skærm, en fornuftig forsegling og ikke mindst en lang operativ-system horisont.

Billede:
Zebra TC53 og TC58 håndterminaler med POWER
Dato:

27-02-2023

Kort tekst:

Sandsynligvis de kraftigste Android håndterminaler på markedet lige nu. Zebras nye Touch-håndterminaler byder således på hele 6" skærmstørrelse, en fantastisk Advanced Range scan-engine, er helt forrest på opkoblinger med både WiFi 6E og 5G, og den lynhurtige processor sikrer Android-opdateringer til og med version 16.

Billede:
Honeywell PD45 labelprinter
Dato:

20-02-2023

Kort tekst:

Honeywell's PD45 er en særdeles gedigen labelprinter i den let-mellemindustrielle klasse. En såkaldt fuldstørrelse printer der accepterer de store 8"/200 mm Ø labelruller for printning med og uden farvebånd.

Billede:
Codesoft 2022
Overskrift:
Dato:

01-02-2023

Kort tekst:

Codesoft 2022 er kommet og vi har testet og sat os ind i de ændringer der er. Det helt primære nye er fuld Windows 11 og Server Core 2022 kompatibilitet. Dog har Teklynx også ændret på licensmodellen i de situationer, hvor Codesoft fjernstyres fra andre applikationer via API.

Billede:
Zebra ZD411 og ZD611
Dato:

02-01-2023

Kort tekst:

Zebras smalle og dermed pladsbesparende 2" labelprintere har fået en kraftig modelopgradering. Både thermodirekt og thermo transfer modellerne fås nu i både 203 og 300 dpi. Alle modeller fås med WiFi og topmodellerne ZD611D/ZD611T fås sågar med farve touch-display.

Billede:
SureMDM - sikker kontrol over dine håndterminaler
Dato:

01-12-2022

Kort tekst:

Mobile Device Management - SureMDM. Har du styr på security patches til dine håndterminaler? Bruger du meget tid på at foretage APP-opdateringer til din bestand af håndterminaler og andre mobile enheder? Er det bøvlet at løse betjeningsmæssige udfordringer på mobile enheder lige når kolleger står og har behov for hjælp?

Billede:
EVIDEI - få en overskuelig inventarstyring
Dato:

07-11-2022

Kort tekst:

Lige fra offentlige institutioner til industrivirksomheder kan det være en stor udfordring at holde styr på inventar og produktionsudstyr. Hvilket inventar og maskiner har vi? Hvor står det henne, og hvor burde det stå? Asset Management - den udfordring har vi nu en løsning til at håndtere. Den er nem at komme i gang med og den kan skaleres.

Billede:
Honeywell Granit XP 1991iXLR trådløs stregkodelæser
Dato:

01-11-2022

Kort tekst:

Fra den absolut øverste hylde blandt industrielt hårdføre stregkodelæsere kan vi nu præsentere Honeywells Granit XP 1991iXLR. Og netop navnet "Granit" er meget rammende for scannerens robusthed og dens performance. Den har FlexRange Scan Engine med ualmindelig lang læseafstand til store højlagre og samtidig læsning af stregkoder og 2D-koder på f.eks. ordresedler helt tæt på. Scanneren er dertil holdbar på certificeret militært højt niveau.

Billede:
Honeywell EDA52 touch håndterminal
Dato:

12-09-2022

Kort tekst:

Honeywell er igen aktuel med et stærkt værktøj til logistik-registreringsopgaver med sin ScanPal EDA52 - en særdeles gedigen 5,5" touch håndterminal til lager-/logistikarbejde og Field Service.

Billede:
Honeywell EDA51K touch-og-tastatur håndterminal
Dato:

05-09-2022

Kort tekst:

Fra Honeywells program i håndterminaler kan vi nu præsentere ScanPal EDA51K - en rigtig fin entry-level terminal med både touch- og tastaturbetjening til lager- og logistikopgaver og Field Service.

Billede:
Honeywell CT45 XP - ergonomisk Touch håndterminal
Dato:

29-08-2022

Kort tekst:

Fra den øverste hylde er Honeywell nu kommet med CT45 XP håndterminalen, der er en industri-robust ren Touch-terminal med mulighed for Pistolgrebs-betjening. Fremtidssikret konfiguration med nyeste Android og max product life cycle, stærk FlexRange scanner, mulighed for parring med RFID-reader m.m.

Billede:
Zebra ZT231 labelprinter
Dato:

01-08-2022

Kort tekst:

Zebras særdeles populære og udbredte let-industrielle ZT230 printere har fået en modelopdatering. De primære nye features er farve touch-display, opdateret trådløs netværksoption, begge labelsensorer er nu justérbare, og applikatorinterface fås som option, højere printhastigheder blandt flere...

Billede:
Nyt betjeningspanel i Zebras topserie af labelprintere
Dato:

06-07-2022

Kort tekst:

Zebras markedsledende industrielle labelprintere ZT610 (4" bredde) og ZT620 (6" bredde) er i løbet af sommeren blevet opdateret med farve Touch Display.

Billede:
BarTender 2022 er kommet
Dato:

09-05-2022

Kort tekst:

Nu er BarTender 2022 frigivet. Nyudvikling og forbedringer ligger meget i processerne omkring intuitiv, hurtig åbning af standard labeldesigns for printning inhouse (Print Station) eller alle steder via Web-browser (Print Portal). Der kan nu også opkobles til SAP HANA databaser mht. variable værdier i labelprint. Dertil kan processer til fjernstyring af BarTender-funktioner fra andre applikationer udvikles mere fleksibelt og i langt flere udviklingsmiljøer i kraft af det såkaldte REST API.

Billede:
Zebra ZE511 og ZE521 labelprintere til automatisk etikettering
Dato:

04-04-2022

Kort tekst:

Modelopdatering af Zebras populære labelprinter units til indbygning i automatiske etiketteringsmaskiner. Bl.a. fås der nu 600 dpi printkvalitet, tophastigheden er øget kraftigt, printerne har touch-betjent farvedisplay, RFID-option findes nu også i 6" bredde og meget mere.

Billede:
Datalogic Skorpio X5 industriel håndterminal
Dato:

21-02-2022

Kort tekst:

Med den nye Skorpio X5 har Datalogic for alvor meldt sig i superligaen blandt de mest industrielle og dermed robuste håndterminaler på markedet. En hårdfør kombi touch-og-tastatur terminal med håndtag.

Billede:
Datalogic Memor K - letvægts-håndterminal i lommeformat
Dato:

01-02-2022

Kort tekst:

Den nye Memor K håndterminal fra Datalogic byder på et handy arbejdsredskab i lommeformat til lager-logistikarbejde. Den kan enhåndsbetjenes og tastaturet giver mulighed for effektivt datafangstarbejde med one-press angivelse af f.eks. antal på en indscannet vare.

Billede:
Datalogic Matrix 320 - procesautomation med hypereffektive fastmonterede stregkodescannere
Dato:

15-01-2022

Kort tekst:

Matrix 320 - den første model i Datalogics nye generation af kraftfulde inline stregkodelæsere til både 1D og 2D koder i hurtige produktions- og lagerautomationsløsninger.

Billede:
Honeywell CT60 XP - håndterminal i slankt design
Dato:

22-11-2021

Kort tekst:

Med sin CT60 XP håndterminal kommer Honeywell nu med en indbydende, tynd og slank håndterminal med ultrahurtig datakommunikation ude i marken. Og alligevel i en temmelig industriel indpakning både hvad angår tæthed og robusthed.

Billede:
Nye udgaver af Honeywells industrielle og mellemindustrielle labelprintere
Dato:

25-10-2021

Kort tekst:

Honeywell har opgraderet sine industri-labelprintere til modellerne PX4ie og PX6ie.

I den mellemindustrielle klasse er modelprogrammet opgraderet til PM45.

Billede:
Honeywell RT10 Enterprise Class industri-tablet
Dato:

11-10-2021

Kort tekst:

Honeywell er nu på banen med deres stærke bud på en industri-tablet, RT10. Den har en 10,1" skærm i robust indpakning, har integreret stregkodescanner/imager og fås i både en Android og en Windows-udgave.

Billede:
Zebra Fixed Scanners - Industriel Inline scanning
Dato:

23-08-2021

Kort tekst:

Markedslederen Zebra Technologies træder nu ind på markedet for industriel inline stregkodescanning. Et komplet program fra små ultra-kompaktenheder til de max-kapable inline-readers er på programmet til både stregkodescanning (1D og 2D-koder) og sidenhen også til Vision og OCR-læsning.

Billede:
Zebra ZD421 og ZD621 labelprintere
Dato:

02-08-2021

Kort tekst:

Let Tech Refresh af Zebras alsidige Desktop printere.

WiFi kan nu eftermonteres og Touch farve-display som option. En række modeller udgår samtidig.

Billede:
Codesoft 2021 er på gaden
Dato:

01-06-2021

Kort tekst:

Codesoft 2021 afløser version 2019 og byder bl.a. på ny Cloud Account Manager, forbedret form editor for brugervenlig indtastning af søge-/printværdier, og Touch2Print (betjening fra Windows-tablets). Netværkslicenser udbydes fremover kun på leje-basis (Subscription).

Billede:
Zebra CS6080 ultrakompakt trådløs stregkodelæser
Dato:

22-03-2021

Kort tekst:

CS6080 er en solid videreudvikling af model CS4070, der nu er udgået. Afløseren er således endnu mere handy, klarer flere scanninger pr. opladning og er ikke mindst endnu mere hårdfør med sin IP64 støv-/vandbeskyttelse end forgængeren.


Zebras nye kompaktscanner kan anvendes både trådløst online og med kabel til 1D stregkoder og 2D-koder, herunder som presentation scanner.

Billede:
Cognex DM8700 - når de andre har opgivet at læse stregkoden
Dato:

08-02-2021

Kort tekst:

Den nye altældende stregkodescanner fra Cognex, DM8700, læser de yderst vanskelige stregkoder, hvor selv DPM scannerne allerede har kastet håndklædet i ringen.

Billede:
BarTender 2021 er nu frigivet
Dato:

02-11-2020

Kort tekst:

Nu er BarTender 2021 frigivet og listen over forbedringer og udvidelser er virkelig lang. Bl.a. er der udviklet en del på Print Portal (distribureret labelprint indenfor og udenfor virksomheden).

BarTender 2021 arbejder hurtigere end forgængerne, der er adgang til nye typer databaser, Librarian labelversions- og godkendelsesstyring er blevet væsentligt forbedret, features omkring Data Entry Forms er forfinet, GS1 Application Identifiers er opdateret med de nyeste version 20 specifikationer mv.

Billede:
Zebra software-produkter går End of Support
Dato:

01-11-2020

Kort tekst:

Zebra har besluttet at lukke den centrale server, der fungerer som backup for version 2 udgaver af ZebraDesigner labelsoftware og for version 1 udgaver af CardStudio kortprinter-software. Vi anbefaler opgradering til ny udgave.

Billede:
Uni-Cat labeloprullere
Dato:

05-10-2020

Kort tekst:

De kendte, stærke CAT-3 oprullere har fået en opgradering med dansearm og labelguide som standard og har software-styring, der tilpasser sig printerens arbejdshastighed.

Billede:
Zebra ZQ511 og ZQ521 mobile label-/bonprintere
Dato:

01-09-2020

Kort tekst:

De allermest robuste mobile/bærbare bon- og labelprintere i Zebras program, ZQ510 og ZQ520 har fået en Tech Refresh og bliver således til ZQ511 (3" bredde) og ZQ521 (4" bredde).

Billede:
Datalogic Gryphon GM4500 2D stregkodelæser
Dato:

08-06-2020

Kort tekst:

Denne trådløse scanner til både 1D og 2D koder arbejder med et behageligt hvidt læselys, der muliggør læsning af en stor del af de stregkoder, scannere med rødt-oplyst læseområde kan have svært ved at fange.

Billede:
Zebra DS4608 stregkodelæser
Dato:

11-05-2020

Kort tekst:

DS4608 er en videreudvikling af den populære forgænger DS4308, som nu er udgået

Den nye generation scan-motor gør den meget effektiv til perfekt scanning af både 1D og 2D koder på alle overflader - så som skærme, blanke overflader, beskadigede og snavsede stregkoder.

Billede:
cab PX Q inline-labelprint i høj kvalitet
Dato:

14-04-2020

Kort tekst:

cab's nyeste aftapning i labelprinter-units til etiketteringsmaskiner hedder PX Q. Den byder på markedets suverænt højeste printopløsning og sparefunktion på farvebåndet. Og PX Q kan indsættes som erstatning for andre printer-mærker i eksisterende produktionslinier.

Billede:
Zebra XPLORE ultra-hårdføre industri-tablets
Dato:

06-04-2020

Kort tekst:

Fra Zebras - og markedets - absolutte topniveau i tablets præsenterer vi nu den 12,5" store XSLATE R12 tablet-truckterminal og den ergonomiske 10,1" XPAD L10 med integreret håndtag.

Begge tablets kan snakke sammen med Zebra RS5100 ringscanneren, hvorved der opnås en særdeles ergonomisk og alligevel betjeningsalsidig logistikløsning.

Billede:
Zebra ZT411 og ZT421 labelprintere
Dato:

30-03-2020

Kort tekst:

Zebras ganske populære ZT410 og ZT420 printere har fået en ansigtsløftning. Farve touch-display, opdateret trådløs netværksoption, begge labelsensorer er nu justérbare, og applikatorinterface fås som option...

Billede:
Honeywell ScanPal EDA71
Dato:

16-03-2020

Kort tekst:

Kompakt 7" industritablet på grænsen til en håndterminal med brugervenlig skærmopløsning.

Billede:
CipherLab RK95 - industrielt robust håndterminal med fysisk tastatur
Dato:

10-02-2020

Kort tekst:

CipherLab's nye topmodel RK95 byder på en Android brugerflade kombineret med backlight tastatur. Det giver optimale muligheder for opgave-ergonomi og effektivitet.

Billede:
Zebra RS5100 Ringscanner
Dato:

15-01-2020

Kort tekst:

Peg - Klik - Scan - ringscanner i fjervægtsklassen. Ja, faktisk den mindste, mest handy fingerscanner, vi har set på markedet hidtil.

Billede:
Zebra ZQ600 mobile labelprintere
Dato:

06-01-2020

Kort tekst:

Zebras topserie i mobile labelprintere har fået en modeloverhaling.

Kraftigt forbedret roaming og mere informativt farvedisplay er blandt nyhederne.

Billede:
Thor VM1A - Hurtig og kraftig truckterminal fra Honeywell
Dato:

06-01-2020

Kort tekst:

Den seje Thor-serie har gennemgået et teknologispring ind i Android-verdenen, men holder på de mange velkendte dyder fra forgængerne.

Billede:
Honeywell CK65 - fremtidssikret håndterminal
Dato:

03-12-2019

Kort tekst:

Fleksibel og fremtidssikret håndterminal med 1D/2D stregkodescanner og Android 8 (Oreo).

Billede:
CipherLab RK25 - lille Android-terminal med tastatur
Dato:

03-12-2019

Kort tekst:

CipherLab's kompakte RK25 byder på en Android brugerflade kombineret med backlight tastatur. Det giver optimale muligheder for opgave-ergonomi og effektivitet.

Billede:
cab PIXOR - lynhurtig inline Print & Apply
Dato:

25-11-2019

Kort tekst:

Lynhurtige etiketteringsmaskiner som f.eks. cab's IXOR og labelprinterunits til etiketteringslinier findes hver for sig. Hvorfor ikke kombinere det bedste fra de to verdener i én og samme enhed? Det har vi gjort med PIXOR.

Billede:
Norris Print-Tech A/S overtager Draupnir A/S
Dato:

20-08-2019

Kort tekst:

Pr. 1. september 2019 overgår alle aktiviteter i firmaet Draupnir A/S til Norris Print-Tech A/S.

Billede:
QL-300 farve-labelprinter
Dato:

05-08-2019

Kort tekst:

Så kom den endelig - farve-labelprinteren, vi har ventet på i årevis. En materialemæssigt særdeles alsidig printer fra AstroNova baseret på den robuste laserprint-teknologi (elektrofotografisk printning med toner).

Billede:
BarTender 2019 er nu frigivet
Dato:

08-04-2019

Kort tekst:

Nu er BarTender 2019 frigivet og der er ikke mindst sket større ændringer på licens-strukturen.

Der findes nu 3 niveauer - Pro, Automation og Enterprise. De er alle netværksversioner med ubegrænset antal brugere, men prissat efter antallet af printere, der kan tilgås for den samlede pulje af brugere. 1 års SMA (Software Maintenance Agreement) er nu inkl. med hver licens.

Billede:
Zebra MC9300 - Ultra-Robust Android håndterminal
Dato:

05-04-2019

Kort tekst:

MC9300 er Zebras mest avancerede super-industrielle håndterminal til dato. Præ-loadet med populær terminalemulering, nyeste Android O, Qualcomm chipset, kraftig batteri-power og stort udvalg af relevant tilbehør.

Billede:
Industrielle tablets, Zebra ET51 og ET56
Dato:

26-03-2019

Kort tekst:

Zebras populære industri- og lagertablets er nu blevet "teknisk frisket op" i form af modellerne ET51 og ET56.

Billede:
cab EOS 2 og EOS 5
Overskrift:
Dato:

02-01-2019

Kort tekst:

cab's mindste labelprintere fra egen stald har fået en opgradering.

Mest tydeligt vil det nye farve touch-display blive bemærket.

Billede:
Zebra ZD420 og ZD620 - ny stærk generation af Zebras mindste labelprintere
Dato:

26-11-2018

Kort tekst:

Mærkning af forsendelser - kolli - komponenter.

Zebras små nye, nærmest disruptive entry-level labelprintere melder klar til indsats.

Billede:
Zebra MC3300 - Robust Android håndterminal
Dato:

03-09-2018

Kort tekst:

Zebras MC3300 håndterminaler er robuste logistik-arbejdsheste, der byder på rigtig mange konfigurationsmuligheder, både mht. formfaktor, scanningsmuligheder og tastaturer.

Billede:
Zebra DS8100 stregkodescannere med ultra-performance
Dato:

03-09-2018

Kort tekst:

Dårligt printede eller svært beskadigede, snavsede stregkoder kan ikke angribes bedre end med en DS8100 scanner.

Billede:
Norris Print-Tech A/S udnævnt som Eliteleverandør til det offentlige
Dato:

12-06-2018

Kort tekst:

Norris Print-Tech befinder sig nu blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor. Det berettiger iflg. Udbudsvagten til betegnelsen "Certificeret Eliteleverandør."

Billede:
Zebra tilbyder ombytning af den eksterne strømforsyning til ældre labelprintere og kortprintere<br/><span style='color:red;font-weight:bold;margin-bottom: 10px;'>UDVIDET DÆKNINGSPERIODE</span>
Dato:

21-05-2018

Kort tekst:

For Zebras små printere produceret i perioden 2006-2012 er der lavet en ombytningsordning til selve den eksterne strømforsyningsadaptor, som kan være fejlbehæftet. 

Billede:
Nye modeller overtager den gule førertrøje i labelprinternes superliga: Zebra ZT610 og ZT620
Dato:

26-02-2018

Kort tekst:

Norris Print-Tech A/S har nu lanceret Zebras topserie labelprintere ZT610 og ZT620 i Danmark, og de er allerede vel modtaget og i drift hos adskillige af vore kunder.

Billede:
Industrial tablets er det nye sort <br/>Zebra ET50 + Zebra CS4070 = det perfekte match
Dato:

31-08-2017

Kort tekst:

Zebra's nye hardcore warehouse tablet ET50 kan parres op med den lille handy CS4070 stregkodescanner, og sammen danne et perfekt værktøj til dataopsamling i lager- og produktionsmiljøer.

Deres agressive roaming features gør dem rigtig gode til at klæbe sig på det trådløse netværk selv under høj hastighed på kørende trucks.

Billede:
cab Squix & printmanager
Dato:

10-08-2017

Kort tekst:

Den nye cab labelprinter Squix4 er netop nu ved at tage over for den kendte og solide cab A-serie. Vores erfaringer med implementering af de nye printere er gode, og de er spækkede med ny teknologi og lever helt op til standard for features anno 2017.

Billede:
cab MACH1 og MACH2
Overskrift:
Dato:

16-02-2017

Kort tekst:

Små basis etiketprintere til fragt- og kollilabels

Billede:
Getac F110 og truckløsninger
Dato:

30-01-2017

Kort tekst:

Den ultra robuste windowstablet Getac F110 kommer nu standard med Windows10. Den er hardware refreshed så Generation 3 er løftet til nyeste teknologi på chipset og komponenter. Vi har lavet flere rigtig gode løsninger hvor Getac F110 anvendes i trucks og på el-stablere i stedet for traditionelle truckterminaler.

Deres agressive roaming features gør dem rigtig gode til at klæbe sig på det trådløse netværk selv under høj hastighed på kørende trucks.

 

Billede:
WebScan Optima Plus – markedets bedste GS1 verifier til 2D koder
Dato:

27-01-2017

Kort tekst:

Arbejder du f.eks. i medico-branchen, så har vi nu løsningen, som opfylder langt de fleste krav og ønsker til nemt betjent verifierudstyr

Billede:
Nye hastighedsrekorder med PrintManager i 2017
Dato:

27-01-2017

Kort tekst:

Label PrintManager software løsningen til automatisering af labelprintning er gennem de seneste  år udbredt til mange store danske virksomheder.
Kunderne vælger typisk vores løsning til label-printmanagement pga overskuelighed i måden det fungerer på, enkelthed i design (bygger på labels lavet i Codesoft) og den konkurrencedygtige licensmodel.

Billede:
cab XC-serie 2-farve thermo transfer labelprintere
Dato:

26-01-2017

Kort tekst:

Labelprint med 2-farve thermo transfer printere bliver mere og mere udbredt. De nye kemiske mærkningskrav stiller mange virksomheder i en træls situation, hvor det kan virke besværligt at leve op til kravene. Det har vi en løsning på.

Billede:
End-of-Life for  PowerScan 8300 stregkodescannere
Dato:

23-01-2017

Kort tekst:

De populære Datalogic PowerScan 8300 stregkodescannere udgår.
Der er en afløser klar - læs mere om de 2 modeller her

Billede:
End of Life for stregkodescannerne LS3408 og DS35-serien
Dato:

25-11-2016

Kort tekst:

De velkendte gule Symbol scannere sendes på pension.
LS3408 og DS35-serien bliver afløst af den friske grønne LI36- og DS36-serie.

Billede:
Stregkodescanner i lommestørrelse
Dato:

24-11-2016

Kort tekst:

Honeywell Voyager 1602g har på trods af sine kun 12 x 4.5 cm og en vægt på under 100g en høj scanperformance af både 1D og 2D stregkoder.

Billede:
cab SQUIX 4
Overskrift:
Dato:

21-11-2016

Kort tekst:

Ambitionen om den fuldendte labelprinter - skal løfte arven efter den meget populære A4+.

Billede:
Symbol DS3600 - Scanner alt, holder til alt
Dato:

24-08-2016

Kort tekst:

Zebra Symbol DS3608 & DS3678 scanner 1D/2D stregkoder og fås som Standard range, HD og Extended range samt en DPM version.Med sin IP67 forsegling, droptest til 2.4 meter og temperaturer fra -30 til +50C klarer den de vanskeligste scanningsopgaver i industrielle miljøer

Billede:
Zebra TC55 - Robust Android håndterminal/pda med 1D/2D stregkodelæser
Dato:

24-08-2016

Kort tekst:

Zebras TC55 Mobile Computer læser nu også 2D stregkoder og forener fordelene ved en moderne Android-enhed med den robusthed der kræves hvor det går hårdt til.


 

Billede:
Getac Z710: Android tablet til hårde miljøer
Dato:

24-08-2016

Kort tekst:

Let at have med! Let at håndtere! Lige meget hvor!
Også  i regnvejr eller med arbejdshandsker på.
Fås med indbygget stregkodelæser.
Lille og handy - kan i nogle tilfælde erstatte en håndterminal.

Billede:
Optimer effektiviteten på lageret med Zebra TC8000
Dato:

24-05-2016

Kort tekst:

Højeffektiv Android-terminal revolutionerer måden at plukke varer på

Læs også om professionel nedlåsning af Android Terminaler

Billede:
Zebra ZD420c
Overskrift:
Dato:

25-04-2016

Kort tekst:

Forenklet farvebåndsskift med den nye ZD420 Thermo transfer labelprinter til farvebåndskassetter

Billede:
Zebra ZD410
Overskrift:
Dato:

18-04-2016

Kort tekst:

Ny pladsbesparende thermo direct labelprinter til smalle labels (<50mm)
- erstatter den gamle LP2824 printer

Billede:
Zebra VC80 - Frostsikker truckterminal Win 7/10
Dato:

07-04-2016

Kort tekst:

Denne fryserumsklare truckterminal kører i modsætning til tidligere modeller fulde versioner af Windows 7 eller Windows 10 og bringer derved fuld -funktionalitet ud i trucks, lastbiler og andre køretøjer med de hurtigste eksisterende WiFi-forbindelser
 

 

Billede:
cab Hermes C - inline Print&Apply faremærke-etikettering
Dato:

01-02-2016

Kort tekst:

Løsningen er nu på markedet til de mange produktions- og handelsvirksomheder, der har et stort volumen og derfor har behov for automatisk printning og etikettering af 2-farvede faremærkningslabels, der overholder CLP-direktivet. 

Billede:
Ny udgave af Zebra MC67
Dato:

21-01-2016

Kort tekst:

Zebras mest robuste håndterminal findes nu både i en Base- og en Premium udgave

 

Billede:
Norris Print-Tech er nu håndterminal og scanner Elite Specialist
Dato:

23-06-2015

Kort tekst:

Vi har i Norris Print-Tech arbejdet hårdt hen imod at opnå Elite Specialist forhandlerniveau, og det er lykkedes netop i denne uge.

Billede:
Zebra har opkøbt Motorola Solutions
Dato:

22-06-2015

Kort tekst:

Zebra Technologies har opkøbt Motorola Solutions' Enterprise division (håndterminaler, stregkodescannere og Enterprise WLAN), og har således sammensmeltet kerneområderne indenfor labelprint og datafangst i én stor og robust virksomhed.

Billede:
Symbol DS4308 - Lynhurtig scanning af svært læselige stregkoder
Dato:

18-06-2015

Kort tekst:

Symbol DS4308 / Symbol DS4308-HC omnidirektionelle stregkodescanner giver lynhurtig scanning af selv vanskeligt læselige stregkoder.


Med disse scannere er det slut med at bruge tiden på at rette scanneren ind efter stregkoden. Peg, Scan, Færdig.

Billede:
Nye ultrarobuste mobile label- og bonprintere - Zebra ZQ500
Dato:

12-06-2015

Kort tekst:


De robuste (IP54 niveau) RW220 og RW420 printere får nu en afløser i form af Zebra ZQ510 (knap 3" printbredde) og ZQ520 (4" printbredde). Printteknologien er fortsat thermodirekt på enten labelmateriale eller bonpapir

 

Billede:
Styr på den ny faremærkning der kræves fra juni 2015 ?
Dato:

20-05-2015

Kort tekst:

Vælg selv at printe den komplette, korrekte fare-label efter det nye CLP-regulativ i én arbejdsgang på cab's XC4 eller XC6 "two-color-printere".
 

Billede:
Zebra ZT400
Overskrift:
Dato:

22-08-2014

Kort tekst:

- nye fleksible labelprintere i den bedre mellemklasse til både lager og industri

Billede:
Moto-Scan 4 - stregkodedatafangst
Dato:

27-08-2013

Kort tekst:

Fuldt scalérbar standard datafangstløsning med WiFi og GSM (3G)

Billede:
RAM Mounts
Overskrift:
Dato:

06-05-2013

Kort tekst:

Sikker montering af enheder

Billede:
Motorola VC70
Overskrift:
Dato:

30-01-2013

Kort tekst:

Super-robust og intelligent truckterminal

Billede:
Zebra ZE500
Overskrift:
Dato:

30-01-2013

Kort tekst:

Labelprintermodul til indbygning i automatiske etiketteringslinjer

Billede:
Zebra ZT230 labelprinter
Dato:

13-08-2012

Kort tekst:

Stærk Zebra mellemklasseprinter til lager og lettere industri

Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke