Profil og arbejdsområder

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels/etiketter og datafangst.

Vores princip er sammenhæng og kvalitet i detaljen - professionelle totalløsninger såvel som enkeltleverancer.

Spørg os om 

  • Labelprintere og –applikatorer
  • Labelmaterialer og thermo transfer farvebånd
  • Stregkodescannere
  • Håndterminaler, truckterminaler og industritablets
  • Softwareløsninger til både labelprintning og stregkode-datafangst

Den optimale løsning

NPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser, og det sikrer dig en uvildig teknisk rådgivning og de optimale produkter til dine behov. Vi har fordelen af direkte kontakt til producenterne som officiel importør og servicecenter på alle printere, software, scannere og håndterminaler.
Vi producerer selv både utrykte og fortrykte etiketter i alle mulige typer etiketmaterialer afhængig af opgaven der skal løses for jer.
Vore certificeringer inden for etiketprintere, etiketsoftware og datafangstløsninger er desuden med til at sikre dig en optimal rådgivning og support, både før og efter salg og implementering.

Supplier Code of Conduct

Vi har en række forventninger, som vores leverandører skal leve op til inden for generel forretningsetik, samfundsansvar og miljømæssige aspekter. Hvis du er interesseret i yderligere information omkring vores Supplier Code of Conduct, er du velkommen til at skrive til info@npt.dk.

Bæredygtighedsprofil

Forventningerne til vores leverandører afspejler sig naturligvis også i vores egen ageren internt og med vores kunder, som ofte forventer de samme standarder for ageren ved samhandel.

Vi har derfor udarbejdet en Sustainability Profile, hvor vores status på en række indsatsområder kan aflæses. Det omfatter  emnerne antikorruption, miljøledelse, menneskerettigheder og arbejde, sundhed og sikkerhed, ansvar for forsyningskæden samt CO2-aftryk. Find vores bæredygtighedsprofil her: Sustainability Profile.

Egen UL-certificeret labelproduktion

Vi er aktive i alle betydende organisationer som AIDC Denmark/AIM (siden 1988) og GS1 Danmark (EAN). Som én af meget få i Skandinavien er NPT UL-certificeret til at producere og levere UL-godkendte etiket- og farvebåndsmaterialer.

Landsdækkende og solidNPT-MedarbejderFotoSamlet_4

Vi er i alt 26 medarbejdere, der rådgiver, supporterer og servicerer vore kunder over hele landet. Hovedkontoret ligger i Aalborg, og vores afdeling i Allerød beskæftiger 4 medarbejdere.

Norris Print-Tech er et familieaktieselskab stiftet i 1986, og det ejes i dag af Jacob Norris og Christian Norris. En stabil, kontrolleret vækst gennem alle årene og en erfaren medarbejderstab danner baggrunden for en sikker, kompetent og troværdig samarbejdspartner i IT-branchen.

Vores målsætning er at etablere og vedligeholde langvarige og solide forhold til vores kunder og leverandører.

Se også

Klima_thumb 


Vi har en grøn klimaprofil og har defineret en række klimatiltag som sætter fokus på bæredygtighed med omtanke for miljøet og bæredygtighed generelt.


CO2 neutral strøm er en del af løsningen. Hvis du ønsker at læse mere om vores klima-og miljøpolitik, så kan du rekvirere en mere detaljeret beskrivelse ved at skrive til: info@npt.dk


Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke