Kvalitet og omhu i detaljen
 

Ambitiøse krav til egen kvalitet

Vi vil sikre kvalitet og pålidelighed inden for både hardware, software, forbrugsmaterialer og support/kundekontakt. Det er vores mål at ligge klart over markedsgennemsnittet på samtlige kvalitetsdimensioner, så vi altid er blandt branchens absolut førende på det danske marked.


Tilpassede løsninger

Vi vil levere den stregkode- og mærkningsløsning, der giver dig optimalt udbytte. Derfor vil vi afdække dine behov før vi sammensætter din løsning og leverer ikke bare "den første, den bedste kasse". Vi tester selv kombinationer af etiketmaterialer og thermo transfer farvebånd for at finde de optimale løsninger til forskellige brugssituationer.


Driftsikre produkter

Vi vil udelukkende forhandle driftsikre og anvendelige produkter, som vi kan stå inde for. De produkter, vi fører, er nøje udvalgt på baggrund af vores mere end 35 års erfaring. Vi har således arbejdet med stregkode- og thermo transfer labelprinterteknologien i mange år.


Teknologisk i front

Vi vil holde os på forkant med nye produkter og teknologier. Det gør vi blandt andet ved hjælp af vores netværk af samarbejdspartnere og kolleger både i Danmark og internationalt.
Det betyder også, at vi hele tiden er med i udviklingen af nye specialtilpassede produkter og løsninger til krævende mærkningsopgaver.


Tæt på producenterne og udviklingen

Vi vil fastholde vores direkte kontakt til producenterne og indflydelse på den fremtidige produktudvikling. Vi deltager ofte i test og vurderer nye produkter i kraft af vores mangeårige erfaring. Vi indgår i et omfattende internationalt netværk, både blandt hardware- og softwareproducenter og blandt producenter af etiketmaterialer og thermo transfer farvebånd.


Sikker, uafhængig partner

Vi vil fortsat være økonomisk velfunderet og uafhængige af investorer og leverandører. Kun sådan kan vi være en seriøs samarbejdspartner, der tilbyder den optimale løsning – uafhængigt af alliancer og interesser.

Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke